foto

Derek Birch

  • nar. 15.7.1906
    St George Hanover Square, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 5.2.1981 (74 let)
    Kensington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 Grip of the Strangler
1956 The Rescuers (TV film)
1948 Blanche Fury
1947 Kvůli nim jsem uprchl

TV seriály

1973 Jack the Ripper (TV seriál)
1967 Uncle Charles (TV seriál)
1964 Sherlock Holmes (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1958 Television Playwright (TV seriál)
The Diary of Samuel Pepys (TV seriál)
1957 Treasure Island (TV seriál)
1956 Jesus of Nazareth (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1951 Treasure Island (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1963 Merry-Go-Round (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace