foto

Dave Redman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 ABCs of Death 2.5
2015 Lazy Boy
2013 The Line
2012 Crawlspace
2009 Damned by Dawn
2008 Punishment

TV seriály

2020 The Gloaming (TV seriál)
2017 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Singing (S02E04)
Chase (S02E03)

Dokumentární

2010 Jak žijí Jonesovi (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Lazy Boy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky