foto

Neal Dodson

  • nar. 17.5.1978 (40 let)
    York, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Viper Club
2017 Aardvark
2014 A Most Violent Year
2013 Breakup at a Wedding
Vše je ztraceno
2011 Margin Call
2010 Before After
2009 Rukojmí
2007 Numero Dos

Dokumentární

2014 Chair, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Look, The
1999 Out of Courage 2: Out for Vengeance

TV seriály

2003 Zázraky (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Chair, The (TV seriál)

TV pořady

2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
The 2014 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
2012 2012 Film Independent Spirit Awards, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace