foto

Hidemasa Šiozawa

  • nar. 24.7.1986 (33 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Wakareta njóbó no koibito
2013 Ku_on
Tobidase šinsengumi!
2012 Mememe no kurage

TV seriály

2007 Ren'ai shindan (TV seriál)
2005 Aozora koihoši (TV seriál)
2003 Egao no hósoku (TV seriál)
Lion sensei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace