foto

Hyeon-joo Park

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Hwanggeumjeongwon (TV seriál)
2017 Babsangeul chrineun namja (TV seriál)
2015 Yeowangui kkot (TV seriál)
2013 Wondeopool mama (TV seriál)
2011 Aejung manmanse (TV seriál)
2009 Salmatnabnida (TV seriál)
2008 Nae sarang keumjiok yeop (TV seriál)
2007 Hwangkeum shinbu (TV seriál)
2006 Eoneunal gapjagi (TV seriál)
2003 Jjilrekkot (TV seriál)
2000 Yongseo (TV seriál)
1999 Dalkkomhan shinbu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky