foto

Franz W. Schröder-Schrom

  • nar. 31.5.1879
    Frankfurt, Německá říše
  • zem. 10.5.1956 (76 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1953 Geliebter Schatten (TV film)
1950 Das Dementi
Mathilde Möhring
1945 Die Brüder Noltenius
Meine Herren Söhne
1944 Její oběť
1943 Der Unendliche Weg
1942 Die Entlassung
1940 Angelika
Was wird hier gespielt?
1939 Der Polizeifunk meldet
Spiel im Sommerwind
V těžkém podezření
Volání velkoměsta
Wer küßt Madeleine?
Zwischen Strom und Steppe
1938 Andere Länder, andere Sitten
Petermann ist dagegen
Pitt
Rote Orchideen
Steputat & Co.
1937 Andere Welt
Fridericus
Krach und Glück um Künnemann
Sedm políčků
Sherlock Holmes
Steckbrief 606
Togger
Und du mein Schatz fährst mit
1936 Allotria
Familienparade
Hilde Petersen postlagernd
Pat a Patachon, únosci dívek
Schloß Vogelöd
Stärker als Paragraphen
Ulička v ráji (německá verze)
Wette um einen Kuss
1935 Der Mann mit der Pranke
Der stählerne Strahl
Lehká kavalerie
1934 Dr. Bluff
Její největší úspěch
Kazdá žena má své tajemství
Los Nr. 13 013
Láska a první železnice
Peer Gynt
Rozpustilá Čibi
So endete eine Liebe
1933 Der Traum vom Rhein
Die Nacht im Forsthaus
Die unsichtbare Front
Glück im Schloß
Mädels von heute
1932 Acht Mädels im Boot
Die elf Schill'schen Offiziere
Marschall Vorwärts
Tisíc za jednu noc (německá verze)
1925 Der Hahn im Korb
Der Mann im Sattel
Wallenstein, 1. Teil - Wallensteins Macht
Wallenstein, 2. Teil - Wallensteins Tod
1924 Rosenmontag
1923 Fridericus Rex - 3. Teil: Sanssouci
1922 Der schwarze Montag
Die Stumme von Portici
Könnyved, der große Unbekannte
Wer wirft den ersten Stein

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky