foto

Rex Garner

  • nar. 31.1.1921
    Wolverhampton, West Midlands, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.5.2015 (94 let)
    Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Life Beyond the Box: Norman Stanley Fletcher (TV film)
1990 Sladká vražda
1989 Wild Zone
1987 Ten, který přežil
1981 Birds of Paradise
1967 Prkno
1953 Murder at 3am
1950 Noc a město

TV seriály

1996 Rhodes (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1968 According to Dora (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
1967 Misleading Cases (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 Meet the Wife (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Marriage Lines (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 My Wife and I (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Shadow Squad (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky