foto

Lane Meddick

  • nar. 18.3.1924 (97 let)
    Barry, Glamorgan, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Footsteps
1973 Psychomania
1961 Touch of Death
1960 Foxhole in Cairo
Tire-au-flanc 62
1958 Nowhere to Go
1957 Miracle in Soho
1956 Bitva u La Plata
1955 Richard III.
1954 Fast and Loose
Purpurová pláň
You Know What Sailors Are
1953 Valley of Song

TV seriály

1979 Shelley (TV seriál)
1977 Holding On (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
1973 Jack the Ripper (TV seriál)
1972 Spring and Autumn (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1970 For the Love of Ada (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Nearest and Dearest (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Naval Treaty (S02E08)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Airbase (TV seriál)
1963 Moonstrike (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
Jango (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Days of Vengeance, The (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
1959 Nick of the River (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
Scarf, The (TV seriál)
1958 Fair Game (TV seriál)
The Diary of Samuel Pepys (TV seriál)
1957 Murder Bag (TV seriál)
Time of Day, A (TV seriál)
1955 Barbie (TV seriál)
Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1963 Merry-Go-Round (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky