foto

Jeong-eun Heo

  • nar. 14.9.2007 (12 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Až na doraz
2013 Mongtajoo

TV seriály

2018 Baekileui nanggunnim (TV seriál)
Miseuteo syeonsyain (TV seriál)
Oneuleui tamjeong (TV seriál)
2016 Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
O mai Geumbi (TV seriál)
2015 Butakhaeyo eomma (TV seriál)
Haideu jikil na (TV seriál)
Hateu too hateu (TV seriál)
Hwajeong (TV seriál)
Nae maeum banjjakbanjjak (TV seriál)
Naemsaereul boneun sonyeo (TV seriál)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Enjelaiseu (TV seriál)
Yoohok (TV seriál)
2013 Bitnaneun romaenseu (TV seriál)
Wondeopool mama (TV seriál)
Yawang (TV seriál)
2012 Neoraseo joha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky