foto

Werner Stock

  • nar. 20.10.1903
    Sangerhausen, Německá říše
  • zem. 30.4.1972 (68 let)
    Západní Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Zwanzig Mädchen und ein Pauker: Heute steht die Penne kopf
1969 Kellerassel (TV film)
1967 Předsvatební cesta
1966 Großer Ring mit Außenschleife (TV film)
Spätsommer (TV film)
Weiß gibt auf (TV film)
Wie lernt man Reisen? (TV film)
1965 Im Schatten einer Großstadt (TV film)
1964 Blaue vom Himmel, Das
Der Arzt wider Willen (TV film)
1963 Die Rache des Jebal Deeks (TV film)
Unzufriedenen, Die (TV film)
1962 Der Biberpelz (TV film)
Der rote Hahn (TV film)
1961 Immer Ärger mit dem Bett
Wie einst im Mai (TV film)
1960 Bumerang
Die Gaunerkomödie (TV film)
Freddy und die Melodie der Nacht
Wir wollen niemals auseinandergehen
1959 Abschied von den Wolken
Bezaubernde Arabella
Der lustige Krieg des Hauptmann Pedro
Freddy, die Gitarre und das Meer
Kriegsgericht
Rommel volá Káhiru
Schlag auf Schlag
1958 ...und abends in die Scala
Ein gefährlicher Mensch (TV film)
Es war die erste Liebe
Hoppla, jetzt kommt Eddie
Ihr 106. Geburtstag
Madeleine Tel. 13 62 11
Piefke, der Schrecken der Kompanie
U47 - Kapitänleutnant Prien
1957 Das haut hin
Der gläserne Turm
Einmal eine grosse Dame sein
Eurydice (TV film)
Kalle wird Bürgermeister
1956 Herz schlägt für Erika, Ein
Tischlein, deck dich
1955 Aschenputtel
Der dunkle Stern
Parole Heimat
Solange du lebst
1954 Frau Holle
Hänsel und Gretel
Ihre große Prüfung
1953 Alles für Papa
Christina
Die Rose von Stambul
Rotkäppchen
Unter den Sternen von Capri
1952 Der fröhliche Weinberg
Wenn abends die Heide träumt
1951 Torreani
1950 Die wunderschöne Galathee
Mathilde Möhring
1948 Das kleine Hofkonzert
1946 Peter Voss, der Millionendieb
1945 Šiva a šibeniční kvítek
1944 Ein schöner Tag
Familie Buchholz
Neigungsehe
1943 Alles aus Liebe
Bláznivá noc
Großstadtmelodie
1942 Zwei in einer großen Stadt
1941 Am Abend auf der Heide
Clarissa
Das tapfere Schneiderlein
Ohm Krüger
Quax pilot bez bázně a hany
Sechs Tage Heimaturlaub
Švédský slavíček
1940 Das leichte Mädchen
Mozartova cesta do Prahy
Povedení šibalové
Slečna sekretářka
Verwandte sind auch Menschen
Začalo to omylem
1939 Barbara, wo bist Du?
Das Schwert des Damokles
Kitty und die Weltkonferenz
Kornblumenblau
Milenka
Sommer, Sonne, Erika
1938 Capriccio
Das Ehesanatorium
Das Verlegenheitskind
Der eingebildete Kranke
Legenda lásky
Lose Falter, Der
Pour le Mérite
Tanz auf dem Vulkan
Velký poplach
1937 Das Bummelgenie
Das schöne Fräulein Schragg
Hříšná láska
Land der Liebe
Menschen ohne Vaterland
Tango Notturno
Zweimal zwei im Himmelbett
1936 Annemarie. Die Geschichte einer jungen Liebe
Das Hofkonzert
Die Ballmutter
Ein seltsamer Gast
Hilde und die vier PS
Kalbsragout mit Champignons
Paul und Pauline
1935 Královský valčík
1934 Besuch im Karzer
Die rosarote Brille
Lockvogel
Ritter wider Willen
Rivalen der Luft - Ein Segelfliegerfilm
Seine beste Erfindung
1932 Strich durch die Rechnung

TV seriály

1971 Duell zu dritt (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
1968 Drei Frauen im Haus (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1963 Kommissar Freytag (TV seriál)
Meine Frau Susanne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace