foto

Friðrik Friðriksson

  • nar. 12.4.1972 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Reykjavík
2015 Fúsi
Pozpátku
2011 Vybraná společnost
2009 Reyndu aftur
2006 Áramótaskaup 2006 (TV film)
2002 Sokoli
2001 Villiljós
Áramótaskaup (TV film)
2000 Áramótaskaup 2000 (TV film)

TV seriály

2020 Vraždy ve Valhalle (TV seriál)
Jizvy (E04)
2009 Ástríður (TV seriál)
2000 Lifandi! (TV seriál)

Dokumentární

2015 Documentary Now! (TV seriál)
A Town, a Gangster, a Festival (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky