foto

Bartosz Wesołowski

  • nar. 11.8.1989 (30 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pól wieku poezji pózniej
2017 Umění milování

TV seriály

2018 Korona królów (TV seriál)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
2015 Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Wielki film (E13)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace