foto

Gerlach Fiedler

  • nar. 27.6.1925
    Mannheim, Baden-Württemberg, Německá říše
  • zem. 15.9.2010 (85 let)
    Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1993 Ohnsorg Theater - Glücksspiel im Pastorenhaus (divadelní záznam)
1970 Der unterbrochene Akt (TV film)
1969 Rivalen (TV film)

TV seriály

1970 Begegnungen auf dem Parnass (TV seriál)
Die Theaterwerkstatt (TV seriál)
1966 Auf der Lesebühne der Literarischen Illustrierten (TV seriál)

Host

TV pořady

1966 Show hin - Schau her (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky