foto

Alexandr Petrov

  • nar. 30.3.1969 (51 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skvoz čjornoje stěklo
2013 Stalingrad
2008 Sad
2002 Ruská archa
2001 Pěrvoje maja

TV seriály

2020 Karamora (TV seriál)
Krepkije oreški (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
Pervyj otděl (TV seriál)
2019 Kumir (TV seriál)
Podkidyš (TV seriál)
Sněžnaja koroleva (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Děňgi rešajut (S04E24)
2018 Realizacija (TV seriál)
Iznanka pravosudija (S01E06)
Čjornaja polosa (S01E04)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Kapital (S01E25)
Čužaja (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Staraja istorija (S16E38)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Umri včera (E38)
Front (TV seriál)
Ja vybiraju těbja (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Zveriněc (E08)
Svoi (TV seriál)
Ruka boga (S01E02)
Vsjo k lučšemu 2 (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Žadnosť (S03E05)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Ob etom nikto ně uznajet (S01E08)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Prošloje umejet ždať (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Vystrel (S01E20)
Takaja rabota (TV seriál)
Vygodnoje predloženije (S01E68)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Muzykant (E01)
Lučšije vragi (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
Ženščina v bědě (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Žatva (S02E29)
Živaja voda (S02E28)
Strašnoje zelje (S02E27)
další epizody (17)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Beglyje (S14E26)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Zolotoj malčik (S02E32)
Mjortvyj gorod (S02E31)
Letnij lager (S02E30)
další epizody (28)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Zov predkov (S01E08)
Synovnij dolg (S01E05)
Razvědčicy (TV seriál)
Vodovorot čužich želanij (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Posledněje dělo Cholmsa (E07)
Šef (TV seriál)
Založnik (S02E09)
PPS (TV seriál)
Častnik (S02E27)
Šaman (TV seriál)
Alibi (S02E09)
2012 Kulinar (TV seriál)
Vremja ljubiť (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Rejndžery (S07E01)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Glavnaja žertva (E12)
Oborotni (E11)
PPS (TV seriál)
Golyj (S01E10)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Ekonomičeskij udar: Časť 2 (S02E06)
Ekonomičeskij udar: Časť 1 (S02E05)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Čto upalo, to propalo (S05E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Perevernutaja Dženni (S10E03)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Svidětěl (S01E12)
Litějnyj (TV seriál)
Za sekundu do vzryva (S04E02)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čerdačnoje dělo (S10E18)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Igolka v stoge sena (S08E05)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
2005 Labirinty razuma (TV seriál)
Pazl (E09)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky