foto

Alexandr Petrov

  • nar. 30.3.1969 (50 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skvoz čjornoje stěklo
2013 Stalingrad
2008 Sad
2002 Ruská archa
2001 Pěrvoje maja

TV seriály

2019 Podkidyš (TV seriál)
2018 Realizacija (TV seriál)
Iznanka pravosudija (E06)
Čjornaja polosa (E04)
Čužaja (TV seriál)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Umri včera (E38)
Front (TV seriál)
Inspektor Kuper. Něvidimyj vrag (TV seriál)
Ja vybiraju těbja (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Kumir (TV seriál)
Svoi (TV seriál)
Ruka boga (S01E02)
Vsjo k lučšemu 2 (TV seriál)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Ob etom nikto ně uznajet (S01E08)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Prošloje umejet ždať (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Vystrel (S01E20)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
Ženščina v bědě (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Žatva (S02E29)
Živaja voda (S02E28)
Strašnoje zelje (S02E27)
další epizody (17)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Beglyje (S14E26)
2013 Kulinar 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Zolotoj malčik (S02E32)
Mjortvyj gorod (S02E31)
Letnij lager (S02E30)
další epizody (28)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Zov predkov (S01E08)
Synovnij dolg (S01E05)
Razvědčicy (TV seriál)
Vodovorot čužich želanij (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Posledněje dělo Cholmsa (E07)
Šef (TV seriál)
Založnik (S02E09)
PPS (TV seriál)
Častnik (S02E27)
Šaman (TV seriál)
Alibi (S02E09)
2012 Vremja ljubiť (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Rejndžery (S07E01)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Golyj (S01E10)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Ekonomičeskij udar: Časť 2 (S02E06)
Ekonomičeskij udar: Časť 1 (S02E05)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Čto upalo, to propalo (S05E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Perevernutaja Dženni (S10E03)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Svidětěl (S01E12)
Litějnyj (TV seriál)
Za sekundu do vzryva (S04E02)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čerdačnoje dělo (S10E18)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Igolka v stoge sena (S08E05)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace