foto

Ekin Akalin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Dokumentární

2013 Jak dělat věci šílenější? (TV film)
2011 Nejchytřejší stroj na světě (TV film)
2010 Woodmans, The
1999 Independent Lens (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Taje lidské mysli (TV film)
1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace