foto

Světlana Kruglikova

  • nar. 12.12.1975 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

TV seriály

2020 Alex Ljutyj (TV seriál)
2019 Zoloto Lagina (TV seriál)
2016 Ljubimaja učitělnica (TV seriál)
2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Mužskije kanikuly (TV seriál)
2013 Bez prava na vybor (TV seriál)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
2006 Gonka za sčasťjem (TV seriál)
2004 Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)

Dokumentární

2012 Pojedinki: Dvě žizni polkovnika Rybkinoj (TV film)
Pojedinki: Pochiščenije bomby (TV film)
2011 Pojedinki: Vybor agenta Blejka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky