foto

Karl Heinz Deickert

  • nar. 19.5.1931
    Pasewalk, Preußen, Německá říše
  • zem. 15.12.2007 (76 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1985 Feuerwanzen küß ich nicht (TV film)
1978 Brudermord (TV film)
1973 Das kleine Fernsehspiel: Die Prüfung (TV film)
Fernsehverweigerung (TV film)
1972 Friß, Pappi, friß! (TV film)
1971 Intermezzo (TV film)
1970 Der Mann am Strick (TV film)
Ein Humanist (TV film)
Variationen (TV film)
1969 Der Himmel im zwölften Stock (TV film)
Die Flucht nach Ägypten (TV film)
Gesang für die Gerechten
1968 Das höhere Leben (TV film)
Eine wundersame Nacht (TV film)
Zu Hause (TV film)
1967 Anneliese ruft Krokodil (TV film)
Ein heißer Tag (TV film)
1966 Bericht über Zyskar (TV film)

TV seriály

1970 Keine Zeit für Abenteuer (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Ich liebe dich, Juli (TV film)
1978 Brudermord (TV film)
1966 Vergine per un bastardo, Una

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky