foto

Doug Fisher

  • nar. 1941
  • zem. 9.7.2000

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Muž bez kůže
1996 Zabiják
1991 Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru (TV film)
1979 The Bitch
1978 The Stud
1974 Man About the House
1969 The Smashing Bird I Used to Know

TV seriály

1999 Oliver Twist (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Haggard (TV seriál)
The Upper Hand (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
Streets Apart (TV seriál)
1985 All in Good Faith (TV seriál)
Home to Roost (TV seriál)
1984 Ellis Island (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Singles (TV seriál)
1978 Soft Touch, A (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Other One, The (TV seriál)
1973 Helen: A Woman of Today (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
Man About the House (TV seriál)
1972 Strauss Family, The (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 His and Hers (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
That's Your Funeral (TV seriál)
1969 Take Three Girls (TV seriál)
World in Ferment (TV seriál)
1968 According to Dora (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1968 Frost on Sunday (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky