foto

Hans Braun

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1973 Kleiner Mann - was nun? (TV film)
1972 Eine Tote soll ermordet werden (TV film)
1971 Der Pott (TV film)
1970 Tod nach Mitternacht (TV film)
1969 Der Talisman (TV film)
Der Vetter Basilio (TV film)
Die Ratten (TV film)
1968 Kolportage (TV film)
1967 Die Nibelungen - Siegfrieds Tod (TV film)
Die Nibelungen, Teil 2 - Kriemhilds Rache
Ein treuer Diener seines Herrn (TV film)
Kollege Crampton (TV film)
1966 Kirschgarten, Der (TV film)
Mann mit der Puppe, Der (TV film)
Richter von London, Der (TV film)
1965 Acht Stunden Zeit (TV film)
Brooklyn-Ballade (TV film)
Verhör am Nachmittag (TV film)
1964 Ein Mann ist soeben erschossen worden (TV film)
1963 Bilderkomödie (TV film)
Der Fall Sacco und Vanzetti (TV film)
1961 Der Kreidekreis (TV film)
Rosmersholm (TV film)
1960 Emilia Galotti (TV film)
1959 Peripherie (TV film)

TV seriály

1980 Lucilla (TV seriál)
1978 Lady Audleys Geheimnis (TV seriál)
Onkel Silas (TV seriál)
1976 Die Affäre Lerouge (TV seriál)
1969 Goya (TV seriál)
1967 Sherlock Holmes (TV seriál)
1961 Zu viele Köche (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky