foto

Houshang Baharlou

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Keep the Flight in Mind
2003 Les femmes savantes (TV film)
2000 L'avare (TV film)
Passion Schliemann, La (TV film)
1999 L'impromptu de Versailles (TV film)
1998 Femme du veuf, La (TV film)
Tartuffe ou L'imposteur (TV film)
1996 La poupée qui tue (TV film)
1992 Scène finale, La
1984 Triche, La
1979 Safar sang
1978 Dayereh mina
Sooteh-Delan
1977 Bon Bast
1976 Malakout
Shatranje bad
1974 Zátiší
1970 Aghaye Hallou
Postchi

TV seriály

1991 Ferbac (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)

Dokumentární

1979 Ghazieh-e Shekl-e Aval, Ghazieh-e Shekl-e Dou Wom

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky