foto

Andrew Clover

  • nar. 1970

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Psanec
2006 January 2nd
2003 Případy inspektora Lynleyho: Hra s ohněm (TV film)
1998 Woundings
1997 Marie z Andělské zátoky
1996 True Blue
1995 Bible - Starý zákon: Josef (TV film)

TV seriály

2009 My Almost Famous Family (TV seriál)
Off the Hook (TV seriál)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Alex's Big Day (S01E08)
Charity Begins At Home (S01E07)
Over the Hill (S01E06)
další epizody (8)
2003 Grass (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Contract (S03E05)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
Is It Legal? (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Donkey Town

TV pořady

2005 Balls of Steel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky