foto

María Dolores Oliva

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Zamlženo
1990 Las buenas costumbres
1982 Aquel famoso Remington
La casa de Bernarda Alba
1979 La India blanca

TV seriály

2014 La Malquerida (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
Rafaela (TV seriál)
2010 Teresa (TV seriál)
2009 Sortilegio (TV seriál)
2008 Nespoutaný anděl (TV seriál)
2007 Pasión (TV seriál)
2005 Barrera de amor (TV seriál)
2003 Alegrijes y rebujos (TV seriál)
Opravdová láska (TV seriál)
2002 Así son ellas (TV seriál)
Otra, La (TV seriál)
2000 Osudová láska (TV seriál)
1999 Tres mujeres (TV seriál)
1997 Jaula de oro, La (TV seriál)
1996 Morir dos veces (TV seriál)
Si Dios me quita la vida (TV seriál)
1993 Divoké srdce (TV seriál)
1991 Muchachitas (TV seriál)
1990 Balada por un amor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky