foto

Lóránt Lukács

  • nar. 27.11.1934 (84 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 Mikor síel az oroszlán? (TV film)
1994 Devictus Vincit (TV film)
1988 Lumpáciusz Vagabundusz (TV film)
1985 Tizenötezer pengő jutalom (TV film)
1984 Rohamsisakos Madonna (TV film)
1983 A Mi Ügyünk, avagy az utolsó hazai maffia hiteles története (TV film)
1981 A filozófus (TV film)
1980 Ezer év (TV film)
Fehér rozsda (TV film)
Két történet a félmúltból
1979 Aki mer, az nyer (TV film)
1978 Fent a Spitzbergáknál (TV film)
1977 Illetlenek (TV film)
Kézről kézre (TV film)
1973 A labda (TV film)
A menekülő herceg (TV film)
Különös vadászat (TV film)
1971 A gyáva
A hasonmás (TV film)
A vasrács (TV film)
A vendég (TV film)
1970 Uborkafa (TV film)
1969 VII. Olivér - Egy király, aki nem akar király lenni (TV film)
1967 Tök az adu (TV film)
1964 Bölcsötől a koporsóig

TV seriály

1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Hal fejbecsapva (E06)
Fánk forrón (E05)
Berántott sajt (E04)
další epizody (6)
1981 A névtelen vár (TV seriál)
A történet vége (E06)
Katalin vagy Thémire (E05)
A párviadal (E04)
další epizody (6)
1980 Dva výstřely z pistole (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1978 Abigél (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
1974 Szép maszkok (TV seriál)
A Z. utcai postarablás hiteles története (E05)
Mia Mayo tévedése (E04)
Minden út hozzád vezet (E03)
další epizody (5)

Herecká filmografie

TV seriály

1991 Angyalbörben (TV seriál)
Az elveszett szakasz (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace