foto

Anželika Volčkova

  • nar. 10.9.1970 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ljubiť nelzja zabyť (TV film)
2007 Artistka

TV seriály

2015 Londongrad (TV seriál)
2012 Posle školy (TV seriál)
2010 Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace