foto

Oleg Kirillov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Otdam ženu v chorošije ruki (TV film)
2008 Zpátky na frontě
2003 Kolchoz intertejnment

TV seriály

2018 Ostaťsja v živych (TV seriál)
Znaj našich (TV seriál)
2016 Mata Hari (TV seriál)
2015 Kazaki (TV seriál)
2013 Pod pricelom (TV seriál)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kriminalnyje ljubovniki (S09E04)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Ostaťsja v živych (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace