foto

Gorki Glaser-Müller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gästhamn
2003 Järnvägshotellet (TV film)
2002 Kommer du med mig då
2000 Inte bara mördare

TV seriály

2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2005 Lasermannen (TV seriál)
2002 Den 5:e kvinnan (TV seriál)
Skeppsholmen (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2005 Tjejen med videokameran

Dokumentární

2012 9/11 My Code Name Was Manuel

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2012 9/11 My Code Name Was Manuel

Producentská filmografie

Dokumentární

2012 9/11 My Code Name Was Manuel

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2012 9/11 My Code Name Was Manuel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky