foto

Robert L. Freedman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Pastorova žena (TV film)
2005 Milionová vražda (TV film)
2001 Já a mé přízraky (TV film)
Kauza: Dítě (TV film)
1999 Vražda na 75.ulici (TV film)
1997 Popelka (TV film)
1996 Co vidí láska (TV film)
Neuvěřitelný anděl (TV film)
Náš syn, naše pouto (TV film)
1994 In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (TV film)
1992 Cti matku svou (TV film)
Woman with a Past (TV film)
1991 Druhá strana lásky (TV film)
1989 Taken Away (TV film)
1982 Royal Romance of Charles and Diana, The (TV film)

TV seriály

2010 Huge (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2001 Já a mé přízraky (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky