foto

Igor Sík

  • nar. 27.4.1927
    Moscow, Sovětský svaz
  • zem. 19.3.2012 (84 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1983 A tranzitutas (TV film)
Ök tudják, mi a szerelem (TV film)
1982 A waterlooi csata (TV film)
Nevezz csak Cucinak! (TV film)
Pygmalion (TV film)
1981 Hogyan csináljunk karriert? (TV film)
1978 A két Bolyai (TV film)
1977 Galilei (TV film)
1976 A tőrbe csalt Blanco Posnet (TV film)
Még mindig aktuális... (TV film)
1975 Gellérthegyi álmok (TV film)
Tisztesség minden áron (TV film)
Valaki (TV film)
1974 A farkasok (TV film)
1973 A férjek iskolája
Az ördög cimborája (TV film)
1972 Felhőfejes (TV film)
Három affér (TV film)
Sganarelle, avagy a képzelt szarvak (TV film)
1971 A tetovált nő (TV film)
A visszaeső bűnös (TV film)
Budai Nagy Antal (TV film)
1970 Kisasszonyok a magasban (TV film)
Talpig úriasszony (TV film)
1969 Az ember tragédiája (TV film)
Komédia a tetön (TV film)
1968 Bánk bán (TV film)
1967 A gépírók (TV film)
Egy, kettő, három (TV film)
1966 Közbejött apróság (TV film)
Tüvétevök (TV film)
1965 Iván Iljics halála (TV film)
1964 Férjhez menni tilos!
Nagymama, nagymama... (TV film)
Rab Ráby (TV film)
Váltás (TV film)
1963 Kreutzer-szonáta (TV film)
Öröklakás (TV film)
1962 A tőr (TV film)
Ne éljek, ha nem igaz! (TV film)
1961 A szaxofon (TV film)
Gömböc (TV film)

TV seriály

1987 Szomszédok (TV seriál)
1985 Széchenyi napjai (TV seriál)
1981 Petőfi (TV seriál)
Feltámadott a tenger (E06)
Egy gondolat bánt engemet... (E05)
Szerelem gyöngyei (E04)
další epizody (6)
1978 A bunker (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1973 És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1969 Bözsi és a többiek (TV seriál)
Érettségi találkozó (E03)
Vendégségben (E02)

Herecká filmografie

Filmy

1967 Léto na horách

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky