foto

Ádám Horváth

  • nar. 4.6.1930 (90 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Plukovník Redl

Režijní filmografie

Filmy

1993 Az alibi (TV film)
Az ibolya (TV film)
Márai Sándor két egyfelvonásosa (TV film)
1986 Mécsfény (TV film)
1983 Márta (TV film)
1982 Nevezz csak Cucinak! (TV film)
1981 A farkas (TV film)
1976 Még mindig aktuális... (TV film)
1975 Tisztesség minden áron (TV film)
Valaki (TV film)
1973 Egy óra - három arc (TV film)
1971 A labda - Karinthy Ferenc műveiből (TV film)
Szabad, mint a madár (TV film)
1970 Pesti erkölcsök (TV film)
1967 A gépírók (TV film)
1966 A csengő (TV film)

TV seriály

2004 Életképek (TV seriál)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1985 Széchenyi napjai (TV seriál)
1981 Petőfi (TV seriál)
Feltámadott a tenger (E06)
Egy gondolat bánt engemet... (E05)
Szerelem gyöngyei (E04)
další epizody (6)
1978 A bunker (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 A labda - Karinthy Ferenc műveiből (TV film)

TV seriály

2004 Életképek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky