foto

Gyula Bornyi

  • nar. 14.10.1929
    Debrecen, Maďarské království
  • zem. 9.3.1995 (65 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1989 Levelek a zárdából (TV film)
1988 Hungarian Dracula (TV film)
Malom a Séden (TV film)
1987 Az öreg tekintetes (TV film)
1986 Míg új a szerelem (TV film)
1985 Vonzások és választások (TV film)
1984 Amphitryon (TV film)
Egy fiú börönddel (TV film)
1983 Néma levente (TV film)
1982 Jen žádnou paniku
Nőuralom (TV film)
Társkeresés No. 1463 (TV film)
1981 A bolond lány (TV film)
Az a szép, fényes nap (TV film)
Fekete rózsa (TV film)
Luxus-eljárás (TV film)
1980 A siketfajd fészke (TV film)
A stiglic (TV film)
Oběť
1979 Bűnügy, lélekelemzéssel (TV film)
Léda - Egy farsangi éj komédiája (TV film)
1978 Bolondok bálja
Volt egyszer egy színház (TV film)
1977 Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
Oči jako hvězdy
Scapin furfangjai (TV film)
Öszi versenyek (TV film)
1976 Tizenegy több, mint három (TV film)
Trisztán (TV film)
Ősbemutató (TV film)
1975 A párkák (TV film)
Férfiak akiket nem szeretnek (TV film)
Állítsátok meg Arturo Uit! (TV film)
1974 Örökzöld fehérben feketében (TV film)
1973 A fekete Mercedes utasai (TV film)
Az 1001. kilométer (TV film)
1972 Hogyan akarta megmenteni Pilátus Júdást (TV film)
Házasságtörés (TV film)
Jó estét nyár, jó estét szerelem (TV film)
Régi idők mozija (TV film)
1970 Holnap reggel (TV film)
Komisznak lenni életveszélyes (TV film)
1969 A Hanákné ügy (TV film)
Krisztina szerelmese (TV film)
1968 Levelek Margitnak (TV film)
1964 A kis bice-bóca (TV film)
Éjszaka is kézbesítendő (TV film)
1962 Májusi körhinta (TV film)

TV seriály

1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Kísértetek éjfélkor (E10)
Tornacsuka a sárban (E09)
Közbeszólnak az elemek (E08)
další epizody (10)
1976 Kántor (TV seriál)
Az ellopott vonat (E05)
Havas történet (E04)
Az erdész halála (E03)
další epizody (5)
1960 Toldi Tihanyban (TV seriál)

Dokumentární

1970 Egy este Tolnay Klárival
1967 Maszkot akarok (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky