foto

Imre Mihályfi

  • nar. 7.1.1930 (89 let)
    Győr, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Mohács (TV film)
1995 A harmadik testör (TV film)
A párduc és a gödölye (TV film)
1992 Három boltoskisasszony (TV film)
1991 Tiszazug (TV film)
1989 A megközelíthetetlen (TV film)
Labdaálmok (TV film)
1988 A törvény szövedéke (TV film)
1986 Elveszett paradicsom (TV film)
Fekete kolostor (TV film)
1983 Fekete császár (TV film)
1982 Nőuralom (TV film)
Társkeresés No. 1463 (TV film)
Víkendszerelem (TV film)
1980 Vendégség (TV film)
1975 Tornyot választok (TV film)
1974 Téli sport (TV film)
1973 A labda (TV film)
1972 A Főnök (TV film)
1971 A gyáva
1970 Az erkély (TV film)
1966 Viharban (TV film)
1965 Iván Iljics halála (TV film)
Prsten s nymfou
1964 Dáma-hetes-ász... (TV film)
Utak (TV film)
1962 A tőr (TV film)
Menekülés a börtönbe (TV film)
1961 Mindenki gyanús (TV film)
1960 Az utolsó pillanat
1959 Fent már béke van (TV film)
Vihar a Sycamore utcában (TV film)
1958 Másnap (TV film)
Vacsora a Hotel Germániában (TV film)

TV seriály

1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Mohács (TV film)
1992 Három boltoskisasszony (TV film)
1991 Tiszazug (TV film)
1983 Fekete császár (TV film)
1982 Nőuralom (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky