foto

Joseph Zolfo

  • nar. 16.7.1967 (51 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 A Book of Common Prayer
2015 Puerto Ricans in Paris
2014 Identity (TV film)
2009 Rain Fall
2008 Zamilovaná smrt
2006 Things That Hang from Trees

TV seriály

2019 God Friended Me (TV seriál)
The Dragon Slayer (E17)
Scenes From an Italian Restaurant (E16)
Two Guys, a Girl, and a Thai Food Place (E15)
další epizody (6)
2018 God Friended Me (TV seriál)
17 Years (E11)
Coney Island Cyclone (E10)
King's Gambit (E09)
další epizody (10)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Návrat krále (S03E13)
Peklo na rozbouřené vodě (S03E12)
Podfuk (S03E11)
další epizody (4)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Závodiště (S03E09)
Hudba pro mé uši (S03E08)
Psanci (S03E07)
další epizody (22)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E11)
Billy a kluk (S02E10)
Temná hodina (S02E09)
další epizody (24)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Passion Lends Them Power (E13)
This Trick May Chance to Scathe You (E12)
Give Me a Torch (E11)
další epizody (13)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Ukradené hrdinství (S01E10)
Hon na duchy (S01E09)
Láska bolí (S01E08)
další epizody (10)
2011 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Na jméně nezáleží (S02E08)
Třecí plochy (S02E07)
Promiň, ale kdo je Yosi? (S02E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace