foto

Joan Kempson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hurricane: Squadron 303
2016 Reg (TV film)
2014 Podezření pana Whichera: Společensky nepřijatelné (TV film)
2004 King of Fridges (TV film)
1999 Dockers (TV film)

TV seriály

2016 Our Girl (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 1 (S02E01)
2013 Uncle (TV seriál)
2011 32 Brinkburn Street (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2008 Sunshine (TV seriál)
2003 Early Doors (TV seriál)
2002 Having It Off (TV seriál)
Stan the Man (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
North Square (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
The Cops (TV seriál)
1996 My Wonderful Life (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace