foto

Tomás Gubitsch

  • nar. 1957
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Vraždy na útesu (TV film)
2013 Surveillance (TV film)
2005 La vie à mains nues (TV film)
Les vagues (TV film)
Retiens-moi (TV film)
2004 Les textiles
2003 L'affaire Martial (TV film)
2002 Un petit Parisien (TV film)
2001 No, Not Now

TV seriály

2013 Meurtres à... (TV seriál)
2010 Tango (TV seriál)
1999 Mélissol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace