foto

Michail Idov

  • nar. 9.7.1976 (42 let)
    Riga, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Humorista
2018 Léto
2015 Duchless 2

TV seriály

2017 Optimisty (TV seriál)
2015 Londongrad (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Humorista

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace