foto

Nacumi Ogawa

  • nar. 30.12.1962 (58 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bayblues: 25 Years and 354 Days
2010 Wataši no jasašikunai senpai
1993 Gakkó
1992 Čikan denša: asa kara ikasete
1989 Sensei
1988 Jamadamura warucu

TV seriály

2020 Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
2015 Wakaretara Suki na Hito (TV seriál)
2012 Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
2011 Džidankóšónin Gota keši (TV seriál)
2010 Asu no hikari o cukame (TV seriál)
2009 Reset (TV seriál)
2007 My Fair Boy (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky