foto

Lis Nilheim

  • nar. 5.6.1944 (76 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Darling
2003 Paradiset
2002 Taurus (TV film)
1998 Den tatuerade änkan (TV film)
1997 Selma & Johanna - en roadmovie
1996 Att stjäla en tjuv
1993 Härifrån till Kim
1992 Nedělňátka
1991 Kopplingen (TV film)
1986 Plötsligt skulle vi skiljas (TV film)
1983 Raskenstam
1982 Gräsänklingar
1981 Kohout
1980 Jak se stát milionářem
Margyt 1
1979 Jag är med barn
Margyt 2
1978 Chez nous
1977 Möss och människor (TV film)
1975 Maria
1968 Något att tala om i framtiden (TV film)
1964 Äktenskapsbrottaren
Åsa-Nisse i popform

TV seriály

1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
1996 Nudlar och 08:or (TV seriál)
1995 En nämndemans död (TV seriál)
Majken (TV seriál)
Sjukan (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 En komikers uppväxt (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)
1990 Destination Nordsjön (TV seriál)
1985 Lösa förbindelser (TV seriál)
1983 Spanarna (TV seriál)
1979 Margyt (TV seriál)
Alva si zatančí a zase budou Vánoce (S02E04)
Jednou nahoře, jednou dole (S02E03)
Velké odvšivování (S02E02)
další epizody (10)
1972 Bröderna Malm (TV seriál)
1971 Den byxlöse äventyraren (TV seriál)
1970 Frida och hennes vän (TV seriál)

Dokumentární

1979 Ett anständigt liv

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky