foto

Michael Amato

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Mommy, I Didn't Do It (TV film)
2014 Expecting Amish (TV film)
2013 Good Mother, The (TV film)
In the Dark (TV film)
Temný let (TV film)
The Wrong Woman (TV film)
2012 Imaginary Friend (TV film)
2010 Is It Just Me?
1999 Tomorrow by Midnight
1998 Dead Man's Curve
1997 Alien Avengers (TV film)
1996 Netvor z hlubin (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1979 Tuláci

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace