foto

David Fallon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Bílý tesák 2
1991 Bílý tesák
1988 Rozhodující úder

TV seriály

2013 Kriminálka New York (TV seriál)
Nine Thirteen (S09E13)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Night We Met (S02E08)
Last Execution (S01E14)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Lost Boys (S01E05)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1991 Bílý tesák

Producentská filmografie

TV seriály

2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Gathering (S02E22)
The Prophet (S02E21)
The Collector (S02E20)
další epizody (11)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Cat's Claw (S02E11)
Giving Up the Ghost (S02E10)
The Curse of the Ninth (S02E09)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace