foto

Eira Heath

  • nar. 17.1.1936 (84 let)
    Rochford, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 To nejlepší z Bennyho Hilla
1966 Člověk pro každé počasí
1959 Podvržený zločin

TV seriály

1969 Show Bennyho Hilla (TV seriál)
1967 Before the Fringe (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1965 The Man in Room 17 (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 It Happened Like This (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
1961 Tales of Mystery (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Barnaby Rudge (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Skyport (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Television Playwright (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1953 The Good Old Days (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky