foto

Péter Soós

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Sweet Sixteen, a hazudós (TV film)
2006 Nenő (TV film)
2005 Csaó, Bambínó! (TV film)
1991 Az Aranyműves boltja (TV film)

TV seriály

2018 Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (7)
2017 Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Hacktion (TV seriál)
Drog online (S03E06)
A szív útja (S03E05)
A szépség zsoldosai (S03E04)
2010 Géniusz, az alkimista (TV seriál)
Az elixír (E03)
Bölcsek hegye (E02)
A halott ember naplója (E01)
Tűzvonalban (TV seriál)
Belgrádi emberünk (S04E09)
Új leosztás (S04E08)
Lélektükör (S04E07)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Zárójelentés (S03E20)
Transzplantáció (S03E19)
Bizalmi állásban (S03E18)
další epizody (9)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Szemet szemért (S02E20)
A csempészek alkonya (S02E19)
Angyalföldi utcák (S02E15)
další epizody (8)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Barátok, szerelmek, ellenségek (S01E17)
Szemtől szemben (S01E16)
Akkor higgy nőnek... (S01E15)
další epizody (12)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Nenő (TV film)
2005 Csaó, Bambínó! (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Tűzvonalban (TV seriál)
Egy jelentés margójára (S04E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky