foto

Béla Barabás

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kalandorok
2003 Revizoři

TV seriály

2010 Géniusz, az alkimista (TV seriál)
Az elixír (E03)
Bölcsek hegye (E02)
A halott ember naplója (E01)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Ütközések (S03E04)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Szemet szemért (S02E20)
Madarat tolláról (S02E18)
Öt török, öt görög hány ember? (S02E17)
další epizody (6)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
A gyanú árnyékában (S01E06)

Dokumentární

2015 A jó pásztor - Tours-i Szent Márton élete

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 A merénylet (TV film)
2017 A levelek
Vadkanvadászat
2015 Dumapárbaj
2011 Sweet Sixteen, a hazudós (TV film)
2009 És a nyolcadik napon (TV film)
2008 Kalandorok

TV seriály

2010 Géniusz, az alkimista (TV seriál)
Az elixír (E03)
Bölcsek hegye (E02)
A halott ember naplója (E01)
Tűzvonalban (TV seriál)
Egy jelentés margójára (S04E12)
Szolgálunk és félünk (S04E11)
A barátok visszatérnek (S04E10)
další epizody (12)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Zárójelentés (S03E20)
Transzplantáció (S03E19)
Bizalmi állásban (S03E18)
další epizody (20)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Szemet szemért (S02E20)
A csempészek alkonya (S02E19)
Madarat tolláról (S02E18)
další epizody (20)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Barátok, szerelmek, ellenségek (S01E17)
Szemtől szemben (S01E16)
Akkor higgy nőnek... (S01E15)
další epizody (6)

Dokumentární

2018 Az Árpád-vonal
Gyilkosság a Hermina úton
2015 A jó pásztor - Tours-i Szent Márton élete
2013 Fekete krónika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky