foto

Ian Bevitt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2015 World's End (TV seriál)
2012 Homefront (TV seriál)
2009 Roy (TV seriál)
2008 Rock Rivals (TV seriál)
2006 Hollyoaks: In the City (TV seriál)
The Chase (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky