foto

János Csapó

  • nar. 2.1.1924
    Tóalmás, Maďarsko
  • zem. 25.11.2015 (91 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Almási, avagy a másik gyilkos (TV film)
1986 Fekete kolostor (TV film)
1981 Tartuffe (divadelní záznam)
1979 A kedves szomszéd
1977 A kard
1976 A kenguru
Vítr jim hvízdá pod nohama
1974 Vteřiny úzkosti
1969 Sziget a szárazföldön
1968 Hosszú levél (TV film)

TV seriály

1995 Kisváros (TV seriál)
Füttyvadász (E35)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky