foto

László Vajda

  • nar. 19.11.1943
    Budapest, Maďarské království
  • zem. 16.7.1995 (51 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Szappanbuborék (TV film)
1995 A körtvélyesi csíny (TV film)
1993 Anna filmje
Nikdy nezemřeme
1991 Sivatagi nemzedék (TV film)
Stalinova snoubenka
És mégis...
1989 A verseny (TV film)
Ismeretlen ismerős
1988 Malom a Séden (TV film)
Titánia, Titánia, avagy a dublörök éjszakája
1987 A nagy varázslat (TV film)
A pacsirta (TV film)
Deník pro mé lásky
Fekete kolostor (TV film)
Valčík na banánové slupce
Érzékeny búcsú a fejedelemtől
1986 Az ezerkettedik éjszaka (TV film)
Képvadászok
Míg új a szerelem (TV film)
Rafinált bűnösök (TV film)
Zojka szalonja (TV film)
1985 A tanítónő (TV film)
Egy kicsit én, egy kicsit te
1984 A rágalom iskolája (TV film)
Hanyatt-homlok
Hivatalnok urak (TV film)
Manželství s volným dnem
Rohamsisakos Madonna (TV film)
Élő holttest (TV film)
1983 A mi ügyünk, avagy az utolsó hazai maffia hiteles története (TV film)
Francia négyes (TV film)
Hatásvadászok
Hófehér
Sértés
1982 Három szabó legények
1981 A filozófus (TV film)
Ripacsok
Transport smrti
1980 Egy hónap falun (TV film)
Pénzt Marijának (TV film)
1978 Az ész bajjal jár (TV film)
Boldogság (TV film)
Bolondok bálja
1976 Epidemie
Optimista tragédia (TV film)
1974 Egy kis hely a nap alatt
1970 Holnap reggel (TV film)
1969 Halálnak halála (TV film)
1968 Levelek Margitnak (TV film)

TV seriály

1995 Patika (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (5)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Kisváros (TV seriál)
Viszontlátásra Erzsike! (E20)
A tanárnő titka (E19)
Negyven kiló kokain (E18)
další epizody (4)
1993 Rizikó (TV seriál)
Dr. Belmondo (E07)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Párizs - London 1851-1853 (E05)
Magyarország-Bécs-Colmar-Párizs 1849-1851 (E04)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Álmok - és ahogy megvalósulnak (E13)
Van-e hangod a beteg hazának (E06)

Divadelní záznam

1981 Az úrhatnám polgár (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky