foto

Sándor Szoboszlai

  • nar. 22.3.1925
    Dömös, Maďarsko
  • zem. 4.1.2013 (87 let)
    Veszprém, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Az álommenedzser (TV film)
Boldog békeidők (TV film)
1992 István király (TV film)
1990 Kéz kezet mos (TV film)
1989 A megközelíthetetlen (TV film)
Almási, avagy a másik gyilkos (TV film)
Béketárgyalás, avagy az évszázad csütörtökig tart
Erdély aranykora (TV film)
1988 Fűszer és csemege (TV film)
1986 Üvegvár a Mississippin (TV film)
1985 Gyémántpiramis (TV film)
Majd belejössz, Pistám! (TV film)
Rómeó, Júlia és a sötétség (TV film)
1983 A tranzitutas (TV film)
1981 Fekete rózsa (TV film)
Kiválasztottak (TV film)
1980 Oběť
Živ nebo mrtev
1979 A nagyenyedi két fűzfa (TV film)
1977 Malí a velcí hoši (TV film)
1976 Gyémántok (TV film)
1974 Ficzek úr (TV film)
III. Richárd (TV film)
1973 A labda (TV film)
1971 Horizont
1968 Kötelék
1955 Dvakrát dvě je někdy pět

TV seriály

1989 Égető Eszter (TV seriál)
Menekülők és maradók (E06)
1986 Linda (TV seriál)
Pavane "Egy infánsnő halálára" (S02E02)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1849 (E03)
Magyarország 1848-1849 (E02)
Özvegy és leánya (TV seriál)
A sors akarata (E04)
Boldogtalan szerelmesek (E03)
Fejedelmi vadászat (E02)
další epizody (4)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)

Dokumentární

1980 Korkedvezmény

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky