foto

Roger Smith

  • nar. 18.12.1932
    South Gate, California, USA
  • zem. 4.6.2017 (84 let)
    Sherman Oaks, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Most špiónů - a.z.
1968 Rogues' Gallery
Sette uomini e un cervello
1964 For Those Who Think Young
1959 Never Steal Anything Small
1958 Auntie Mame
Crash Landing
1957 Man of a Thousand Faces
No Time to Be Young
Operation Mad Ball
1956 Over-Exposed

TV seriály

1967 Všichni tu mluví! (TV seriál)
1965 Mister Roberts (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Sugarfoot (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 The Sheriff of Cochise (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Fabulous Allan Carr - a.z.

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 C.C. and Company
1969 Poprvé

TV seriály

1960 Surfside 6 (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1975 Ann-Margret Olsson (TV film)
1970 C.C. and Company
1969 Poprvé

TV pořady

1969 Ann-Margret: From Hollywood with Love (TV pořad)

Host

TV pořady

1971 This Is Your Life (TV pořad)
1969 Allen Ludden's Gallery (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad)
The Joan Rivers Show (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1966 Dream Girl of '67 (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
Hullabaloo (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 Get the Message (TV pořad)
That Regis Philbin Show (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Match Game (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1956 The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky