foto

Alan Mandel

  • nar. 1945
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Rodinný lékař
Utečeme na jih
1977 Polda a bandita

TV seriály

1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1988 Just in Time (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
Hunks Like Us (S02E02)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 Punky Brewster (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1971 Getting Together (TV seriál)
1970 Barefoot in the Park (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1988 Baby Boom (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1989 Nutt House, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky