foto

Eugene Mazzola

  • nar. 2.3.1948 (70 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Toma (TV film)
1962 Tower of London
1960 This Rebel Breed
1958 Terror in a Texas Town
1957 Four Girls in Town
1956 Desatero přikázání
Walk the Proud Land
1955 The Prodigal
1953 Cry of the Hunted
1952 Wait Till the Sun Shines, Nellie

TV seriály

1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 To Rome with Love (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
World of Giants (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Captain David Grief (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Conflict (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace