foto

Natalja Tětěnova

  • nar. 24.2.1980 (39 let)
    Nakhabino, Moskovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Japonskij Bog
Rjobra
2017 Korotkije volny
Šagi
2016 Deň vyborov 2
2015 Bez granic
2011 Gromozeka
Žila-byla odna baba
2009 Noč bojca
Skoro vesna
2008 Žij a nezapomínej
2005 4
Sobaka Pavlova
2004 Miluji jen tebe
Smatyvaj udočki
2003 Dressirovščica kuric
Proščanije v ijuně

TV seriály

2018 Kop (TV seriál)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
2015 Kak ja stal russkim (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Novogodnij rejs (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Něprikasajemyje (S04E16)
Svoi ljudi (S04E15)
Ně zamerzaj-ka! (S04E13)
další epizody (9)
2013 Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
2012 Posle školy (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Ubiť Drozda (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Čto v černom jaščike? (S03E15)
Zoloto mafii (S03E14)
Romeo i Džuljetta (S03E11)
další epizody (9)
2011 Svetofor (TV seriál)
Vremja dlja dvojich (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Aspirin na tot svet (S02E30)
Vnimanije, čjornyj jaščik (S02E28)
Avtobus těrpimosti (S02E25)
další epizody (7)
2010 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Kredit doverija (S03E02)
Tělochranitěl (TV seriál)
Žizň za sto millionov (S03E03)
2009 Čas Volkova (TV seriál)
V ťomnuju (S03E26)
2008 Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
2006 Junkera (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
Kazus Kukockogo (TV seriál)
2004 Tolko ty... (TV seriál)
2001 Sdvinutyj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky